Μαρία Μπεκατώρου: Όταν έβλεπα τα shows της Ρούλας Κορομηλά…

Τι είπε η χαμογελαστή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για τη Ρούλα Κορομηλά και για τον ...«συμπαρουσιαστή» της όπως τον χαρακτηρίζουν, Τάκη Ζαχαράτο;

Η παρουσιάστρια του YFSF Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι πως είχε από μικρή… καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σαν παιδί ήταν η πρώτη στις γιορτές και στις χορωδίες τραγουδούσε πιο δυνατά για να ξεχωρίζει η φωνή της.

«Καταπιέστηκα πολύ που δε με άφησαν να γίνω ηθοποιός, αλλά να που τελικά ο Θεός μου το πρόσφερε με άλλο τρόπο και αυτό που κάνω φέτος ειδικά έχει τόσο θεατρικό ενδιαφέρον, που το ζω κάθε στιγμή» λέει με ενθουσιασμό για το YFSF.

«Παλιά, όταν έβλεπα τα shows της Ρούλας Κορομηλά, θυμάμαι που έλεγα «Ποπο, τι πράγμα είναι αυτό; Πόσο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο! Αλλά ποτέ δεν περίμενα πως θα συμβεί. Το YFSF, τα συνδύασε όλα. Έχει χορό, τραγούδι, μεγάλο στούντιο εντυπωσιακά σκηνικά, έχει χιούμορ και αυτοσχεδιασμό, κάτι που αγαπώ πολύ.

Σχετικά με τα σχόλια που έχουν γίνει από τις πρωινές εκπομπές για τον Τάκη Ζαχαράτο που ανεβαίνει τις Κυριακές πολλές φορές μαζί της στη σκηνή του YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε για το αν την ενοχλεί:
«Όχι απλά δε με ενοχλέι που ανεβαίνει, αλλά μου αρέσει πολύ. Ο Τάκης δίνει κάτι διαφορετικό στο show, το κομμάτι των μεταμορφώσεων του είναι κάτι πολύ δικό του. Του λέω «κάθε Κυριακή θέλω να σηκώνεσαι και να κάνεις την πασαρέλα σου». Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύωρες οι εκπομπές που ασχολούνται με την τηλεόραση και κάτι πρέπει να σχολιάσουν».