Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν με αποκάλεσαν trash με ενόχλησε πολύ»

Μαρία Μπεκατώρου

«Η τηλεόραση με έχει ξυπνήσει και ταρακουνήσει πολύ».

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα και ανάμεσα σε άλλα μοιράστηκε τις σκέψεις της για την τηλεοπτική της πορεία πριν τον ΑΝΤ1.

[dfp_ads id=236982]

Πριν από τον ΑΝΤ1 πιστεύεις ότι σε θεωρούσαν μια χαζή ξανθιά, μια trash περσόνα;

Όταν με αποκάλεσαν trash με ενόχλησε πολύ. Με πείραξε γιατί δεν είχα τέτοια στάση ζωής, δεν μεγάλωσα έτσι. Το ότι βρισκόμουν σε ένα μικρό κανάλι και φιλοξενούσα όλους αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να φαινόταν περίεργο.

Μα όλο το σκηνικό ήταν αλλοπρόσαλλο. Είχες τους πιο περίεργους ανθρώπους δίπλα σου – ακόμα θυμάμαι τα θεατρικά σας. Ήταν δύσκολο να αποφύγεις το χαρακτηρισμό.

Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους αγαπούσα κατά κάποιον τρόπο. Ούτε τους κορόιδεψα ποτέ, ούτε τους ειρωνεύτηκα. Ακόμα και τα θεατρικά που κάναμε είχαν μια γλυκύτητα.

Θα τα έδειχνες ποτέ στον Σταμάτη Φασουλή;

Τον Σταμάτη τον αγαπάω ιδιαίτερα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι΄αυτόν και χαίρομαι που με ρωτάς. τον θεωρώ φίλο μου, έξυπνο, σημερινό άνθρωπο που μαζί του μπορώ να μοιραστώ σκέψεις και μυστικά που δεν έχω μοιραστεί με τους καλύτερους μου φίλους. Ξέρεις τι συμβουλή μου έχει δώσει; Να γελάω με την καρδιά μου και να μοιράζομαι πάντα την αλήθεια μου με τον κόσμο. Μου λέει πως να σταθώ στην κάμερα. Έρχεται στο καμαρίνι και συζητάμε. Ξέρεις τι μας ένωσε; Η αγάπη μας για το ρετρό. Είμαι ρετρό. Ακούω Βέμπο, Αττίκ, οπερέτες. Είμαι πολύ ρομαντική.

Η τηλεόραση δεν σε έχει κάνει πιο κυνική;

Όχι, με έχει ξυπνήσει και ταρακουνήσει πολύ, αλλά στις μοναξιές μου καταφεύγω στα παλιά για να ηρεμήσω. Ο ρομαντισμός με έχει σώσει πολλές φορές.