Μαρία Μπεκατώρου: Όλες οι λεπτομέρειες για το MEGA show που θα παρουσιάσει

Μαρία Μπεκατώρου

Αυτό είναι το επόμενο MEGA βήμα για την Μαρία Μπεκατώρου!

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει πλέον και επίσημα η Μαρία Μπεκατώρου, έπειτα από την ανακοίνωση στην οποία προχώρησε πριν μερικές μέρες το Μεγάλο Κανάλι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμάζει, μάλιστα, με ενθουσιασμό και μεράκι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα.

Ποιο θα είναι, όμως, αυτό και ποιο πρότζεκτ θα αναλάβει να παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου στο MEGA;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, το MEGA απέκτησε τα δικαιώματα ενός πολύ γνωστού μουσικού show, του «I Can See Your Voice» που «γεννήθηκε» στη Νότια Κορέα και έχει γίνει με επιτυχία σε πολλές χώρες.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεκδίκησε και η Acun Medya, η οποία το βγάζει στην Τουρκία, ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματά του και στη χώρα μας. Τι εστί ωστόσο «I Can See Your Voice» ή αλλιώς «Μπορώ να δω τη φωνή σου» και πώς γίνεται να… βλέπει κάποιος τη φωνή;

Αυτό λοιπόν είναι το βασικό, έξυπνο και πολύ ανατρεπτικό εύρημα καθώς στις πολλές διαφορετικές εκδοχές του διεθνώς, αυτό που προσπαθούν να εντοπίσουν είναι το ποιος έχει καλή φωνή. Είτε κάποιος διαγωνιζόμενος, είτε κάποιος celebrity διεκδικεί κάποιο χρηματικό ποσό προσπαθώντας ανάμεσα σε παίκτες να καταλάβει ποιος από αυτούς έχει καλή φωνή και ποιος είναι… αλλού πατά η νότα και αλλού αυτός! Έτσι κρίνεται και ποιος είναι ο νικητής: ο διαγωνιζόμενος ή κάποιος παίκτης που θα… ξεγελάσει για τις φωνητικές του δυνατότητες; Κι αν νομίζετε ότι είναι εύκολο κάνετε λάθος γιατί στις δοκιμασίες, που μπορεί να είναι από τραγουδιστικές μέχρι… ομιλιτικές, κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική φωνή του κάθε παίκτη που είτε με πλέιμπακ, είτε με καραόκε, είτε με πολλούς ακόμα τρόπους δεν αποκαλύπτει τις φωνητικές του ικανότητες…!

Οι διαδικασίες αυτές προκαλούν πολύ γέλιο, αλλά και εκπλήξεις, καθώς μπορεί ο… καλλίφωνος να είναι αυτός που δεν το περιμένει κανείς, ενώ ο άνετος και χορευταράς να είναι για… ωτοασπίδες. Και όπως καταλαβαίνετε το ανατρεπτικό αυτό μουσικό show που βγάζει και πολύ γέλιο φαίνεται ότι είναι… ταμάμ για τη Μαρία Μπεκατώρου.

Η προετοιμασία του έχει ξεκινήσει ήδη με σκοπό να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας σεζόν και μία φορά τη βδομάδα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρία Μπεκατώρου να καλωσορίζει στη συχνότητα του MEGA τους τηλεθεατές που θέλουν να γελάσουν αλλά και να διαπιστώσουν αν μπορούν να διαπιστώσουν ότι «I Can See Your Voice» των παικτών!