Μαρία Μπεκατώρου: Ξαφνιάστηκε με την ερώτηση για τον Κώστα Τσουρό – «Ποιος;»

Μαρία Μπεκατώρου

"Δεν θα κρίνω εγώ τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Κατερίνα Στικούδη ως παρουσιάστριες του YFSF", δηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου.

Σε κοσμική εκδήλωση εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεοπτικές κάμερες τη Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τη φημολογούμενη επιστροφή του YFSF.

«Ήταν πολύ ωραίο το ξεκίνημα των νέων γυρισμάτων του Chase. Αλλαγές δεν θα έχουμε στο παιχνίδι φέτος, απλά θα έχουμε έναν Chaser παραπάνω», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Η φετινή σεζόν μου άφησε πολύ γλυκιά, ωραία γεύση. Δόξα τω Θεώ εμείς πήγαμε αρκετά καλά, το έμαθε και περισσότερο ο κόσμος το παιχνίδι, οπότε μπαίνουμε για την επόμενη σεζόν φορτσάτοι», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Όταν η ρεπόρτερ τη ρώτησε εάν ευσταθεί η φήμη ότι αυτός ο νέος Chaser θα είναι ο Κώστας Τσουρός, η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκρυψε την έκπληξή της απαντώντας:

«Ποιος; Ότι θα είναι ο Κώστας Τσουρός; Όχι… είναι λίγο πιο νέος από τον Κώστα».

Πώς θα απαντούσε στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πρωινή ζώνη;

«Ποτέ μη λες ποτέ αλλά όχι, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι μια χαρά, έχω βρει αυτό που θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Το βραδινό show είναι μέσα σε αυτά αλλά είναι πιο δύσκολο, είναι και οι συγκυρίες της εποχής και τα οικονομικά των καναλιών», επισημαίνει η Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, σε ερώτηση για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Κατερίνα Στικούδη ως υποψήφιες παρουσιάστριες του νέου YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου σχολιάζει:

«Δεν θα κρίνω εγώ. Μακάρι να βγει ξανά στις οθόνες μας το YFSF. Το βλέπω αντικειμενικά απ’ έξω, είναι από τα πιο ωραία shows που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση. Εννοείται όμως ότι θα το δω εάν βγει».