Μαρία Μπεκατώρου: Η συγκινητική επιθυμία της που θα ήθελε ως δώρο από τον Άι Βασίλη

Δείτε τι θα ζητούσε...

Δηλώσεις στην εκπομπή «Με το καλημέρα» έκανε η παρουσιάστρια του Πρωινού ΣουΚου Μαρία Μπεκατώρου και μίλησε για το πως βλέπει την κριτική επιτροπή του YFSF, όπως αυτή ακούστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για τα σχόλια που είχαν ακουστεί από τον παρουσιαστή του Πρωινού για εκείνη.

Για την κριτική επιτροπή του YFSF: «Από το Γιώργο το έμαθα, ξέρω ότι πάντα έχει καλές πληροφορίες. Αν λοιπόν ισχύει χαίρομαι πάρα πολύ. Όσο για τον κύριο Φασουλή θέλω να σου πω ότι πιστεύω ότι είναι άνθρωπος ο οποίος προσαρμόζεται όπως προσαρμοζόμαστε όλοι και πιστεύω ότι αν πρώτα ο Θεός γίνει αυτό, θα πετάξω από τη χαρά μου.»

Για τα σχόλια του Λιάγκα: «Ναι με στεναχώρησε. Νομίζω ότι ο Γιώργος δεν το είπε όπως τελικά καταλάβαμε και αντιληφθήκαμε όλοι. Έτσι νομίζω και έτσι τελικά ήταν.»

Αν ζητούσε ένα δώρο από τον Άι Βασίλη τι θα ήταν αυτό;
«Την εικόνα που ονειρεύομαι και πάντα ήθελα στη ζωή μου και δόξα τω Θεώ με κάποιες απώλειες την έχω, να είμαστε στο τραπέζι όλοι μαζί. Ο Αντώνης μου, η μαμά μου, η μαμά του Αντώνη. Κάπως έτσι να είμαστε οικογένεια και άμα θέλει ο Θεός να μεγαλώσει η οικογένεια, του χρόνου ας τη μεγαλώσει. Να έχουμε κι ένα πιατάκι ακόμα. Δεν είναι εμμονή, αλλά θα ήθελα να έρθει. Αν δεν έρθει θα είμαι πολύ τυχερή που έχω έναν τόσο καλο σύντροφο. Θέλω να πάρει το μυαλό του Αντώνη μου και να πάρει λίγο την τσαχπινιά μου».