Μαρία Μπεκατώρου: «Έτσι είναι η τηλεόραση, αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι παρουσιαστές»

Μαρία Μπεκατώρου

"Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πάρω την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1" παραδέχθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Την Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου την Κυριακή. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως της έχει λείψει το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα όπως και την δυσκόλεψε πολύ η απόφαση να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πάρω την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ήταν πολύ δύσκολη αυτή η στιγμή αλλά χαίρομαι γιατί επιβεβαιώθηκε η διαίσθηση μου και είμαι πολύ χαρούμενη τώρα που είμαι και στο MEGA και που κάνω αυτό το ωραίο παιχνίδι».

«Δεν ξέρω αν είχε τελειώσει για μένα το Still Standing, εμένα μου αρέσει να παίζω, Μπορεί και να είχε τελειώσει. Δεν μπορώ όμως να απαντήσω με το χέρι στην καρδιά σε αυτό. Άκουσα ότι μπορεί να ξαναγίνει στον ΣΚΑΪ, έτσι είναι η τηλεόραση. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι παρουσιαστές και κάθε πρότζεκτ όταν αλλάζει παρουσιαστή αλλάζει και χαρακτήρα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και κάτι διαφορετικό».

«Δεν μου έχει λείψει το καθημερινό, αλλά μου έχει λείψει γενικά το ζωντανό σαν πρόγραμμα. Τρελαίνομαι, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό ζωντανό. Το καθημερινό πρόγραμμα, την δεδομένη τηλεοπτική στιγμή, δεν θα το ήθελα. Μου είναι δύσκολο να το ξαναπάρω απόφαση» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.