Μαρία Μπεκατώρου: «Έκλαψα όταν έμαθα ότι δεν θα γίνει το YFSF»

«Αυτοπεριορίζομαι κάποιες φορές στα Καρντάσιανς, κατ' επιλογή».

Με την Μαρία Μπεκατώρου έκλεισαν τις εκπομπές του 2014 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα…

Η δήλωση του συζύγου της ότι ο ρόλος της στα Καρντάσιανς είναι περιορισμένος

Δεν σημαίνει ότι μεταφέρει τη δική μου άποψη. Εγώ δεν ήξερα καν τι έχει πει. Μου άρεσε που είχε τη δύναμη να πει ένα πράγμα που αισθανόταν. Αν θες την άποψή μου, δεν πιστεύω ότι είμαι περιορισμένη. Αυτοπεριορίζομαι κάποιες φορές κατ' επιλογή. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θέλω πολύ να συμμετέχω σε κάποιες συζητήσεις. Είμαι λίγο πιο του ψυχαγωγικού. Ο Γρηγόρης είναι παντός καιρο, έχει μια άλλη εμπειρία που μπορεί να κάνει όλα με πολύ ωραίο τρόπο. 

Τα νεύρα του Γρηγόρη στα γενέθλια – έκπληξη

Τσαντιστήκαμε κι εμείς. Με πείραξε. Του το είπα και μετά. Κατάλαβε και ζήτησε συγνώμη. Δεν το έκανε επίτηδες όμως.

Η «χημεία» τους στην εκπομπή

Έχουμε και οι τρεις καλή χημεία και νομίζω ότι με το ζωντανό έχουμε μια οικειότητα μεταξύ μας που εγώ το διασκεδάζω, τη χαίρομαι και μου αρέσει πολύ. 

Η αναβολή του Your Face Sounds Familiar

Το έμαθα από τον κ. Λάτσιο. Στεναχωρήθηκα… Έβαλα τα κλάματα… Όταν μου το είπε ο κ. Λάτσιος εγώ ήδη το είχα ακούσει γιατί είχε γραφτεί και ο άνθρωπος θεώρησε σωστό να με ενημερώσει εκείνος, οπότε ήξερα τι θα μου πει. Όμως, την πρώτη μέρα που το διάβασα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι κάτι που περιμένω πως και πως.

//www.youtube.com/embed/MuP_pRqb46g