Μαρία Μπεκατώρου: «Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με έπνιγε όλο αυτό»

Μαρία Μπεκατώρου

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς πληγώθηκε στην τηλεόραση, για τι έχει μετανιώσει πολύ, για την πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ και για την σχέση ζωής με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε  αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Για τον γάμο της, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε: «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω “να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου;” Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία».

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε στη συνέχεια: «Έχει τύχει να μπει ο μπαμπάς μου σε ένα μαγαζί που δεν με άφηνε να πάω, να με ψάχνει κι εγώ να μπω κάτω από τον dj. Η μαμά μου έκανε πολλές αποβολές παιδιών πριν από μένα, και έχασε και παιδί μετά από μένα. Είμαι κατά κάποιο τρόπο το δώρο τους από τον Θεό. Μου λείπουν οι στιγμές μας με τον μπαμπά μου στην Κεφαλονιά. Μου λείπει που με περίμενε να φτάσω σπίτι και που μαζεύαμε τα σύκα κάθε καλοκαίρι».

Για την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: «Η ζωή ήθελε να μας ενώσει  με την Υβόννη  Μπόσνιακ. Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος που θα φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να με σώσει και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Η πιο ωραία περιπέτεια που έχω ζήσει με την Υβόννη ήταν η γέννηση της (κόρης της) Ελένης. Η στιγμή που τρέξαμε μέσα στο χειρουργείο για να δούμε το μωρό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εγώ δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Η Ελένη είναι παιδί μου.

Πλέον έχω σχεδόν την ιδιά σχέση και με τον Αντώνη Ρέμο. Γενικά ως οικογένειες είμαστε πολύ δεμένοι. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι με τον άντρα μου στην Κύπρο, ξαφνικά ανέβασε πυρετό. Είχε μια πολύ σοβαρή ίωση και δεν ήξερα τι να κάνω. Κάλεσα την Υβόννη και σε μισή ώρα ήρθε ένας γιατρός στο δωμάτιό μας. Σε μια γυναικολογική μου επέμβαση, επειδή η Υβόννη έλειπε σε ταξίδι, παρακάλεσε τον γιατρό μου να την καλέσει σε ανοικτή ακρόαση για να ξέρει τι γίνεται στο χειρουργείο».

Για την μητρότητα η Μαρία Μπεκατώρου υπογράμμισε πως «μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” όλο αυτό, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί».

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για την παρουσίαση του The Chase: «Το κυνήγι καλά κρατεί. Δεν σταματάμε να κυνηγάμε στο The Chase. Στην αρχή αγχώθηκα για το αν θα γίνει κατανοητό το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας έδωσε την ευκαιρία, είδε τα στάδια του παιχνιδιού και μας αγάπησε. Για μένα η γνώση και η μόρφωση είναι αφροδισιακά στοιχεία. Όλοι οι “chasers” έχουν στοιχεία που θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί».