Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ήθελαν να με χάσουν αλλά αυτή η σχέση είχε έρθει σε ένα τέλμα»

Μαρία Μπεκατώρου

"Με είχε συνδυάσει ο κόσμος με τον ΑΝΤ1 και έπρεπε να πάρω μία πολύ σημαντική απόφαση στη ζωή μου" εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στο Στούντιο 4 σε στιγμές που έχει ζήσει στην τηλεόραση και σε σημαντικές αποφάσεις που έπρεπε να πάρει στον χώρο αυτόν. Μεταξύ αυτών ήταν η τηλεοπτική της μετεγγραφή από τον ΑΝΤ1 στο Mega.

«Το μεγαλύτερο επαγγελματικό ρίσκο ήταν όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega. Με είχε συνδυάσει ο κόσμος με τον ΑΝΤ1 και έπρεπε να πάρω μία πολύ σημαντική απόφαση στη ζωή μου… Βλέπω τα σημάδια. Δεν σας έρχεται κι εσάς; Στο δικό μου μυαλό είναι ρίσκο και θεωρούσα ότι παίρνω μία μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Βασανίστηκα πάρα πολύ, αλλά τα έβαλα κάτω. Καταλάβαινα ότι έπρεπε κι εγώ να φρεσκάρω την καριέρα μου, την εικόνα μου και στον ΑΝΤ1 καταλάβαινα ότι δεν ήθελαν να με χάσουν, αλλά ίσως αυτή η σχέση είχε έρθει σε ένα τέλμα» ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Ίσως κι εσείς τους βλέπεις κάποιες φορές δεδομένους γιατί όταν υπάρχει αυτή η σχέση τόσα χρόνια θεωρείς, φτάνεις σε αυτό το επίπεδο. Όλα είναι νούμερα, απλά θέλω στο κανάλι που δουλεύω να μπαίνω μέσα και να γίνεται στα γραφεία χαμός. Να πιούμε τον καφέ μας, έφερε γλυκά να φάμε. Αυτό θέλω και μου αρέσει» πρόσθεσε η Μαρία Μπεκατώρου.