Μαρία Μπακοδήμου: Το τραγικό γεγονός που την ένωσε με τον Τίμο Λειβαδίτη

«Έναν άνθρωπο που σ' αρέσει και τον εκτιμάς και θες να τον γνωρίσεις δεν μπορείς να απομακρυνθείς στη πιο δύσκολη φάση του».

Για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην αρχή της γνωριμίας της με τον σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη, μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι λόγω αυτού του γεγονότος ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά.

«Συνέβη κάτι πολύ τραγικό στη ζωή του, απώλεια, και με περίεργο τρόπο, τη δεύτερη μέρα που γνωριστήκαμε. Αυτό μας έφερε πολύ κοντά και δεν μου άφησε το περιθώριο να μείνει έξω από το σπίτι, να τον γνωρίσουν τα παιδιά μου λίγο αργότερα… Αυτό μας βγήκε σε πολύ καλό, γιατί έτυχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να είναι αυτός που είναι. Έναν άνθρωπο που σ' αρέσει και τον εκτιμάς και θες να τον γνωρίσεις δεν μπορείς να απομακρυνθείς στη πιο δύσκολη φάση του», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου. 

Η παρουσιάστρια τόνισε επίσης πως: «Είναι ο μοναδικός που μπορώ να είμαι αυτή ακριβώς που είμαι, να λέω ότι μου κατέβει στο μυαλό. Είμαι αυτή που ήμουν από την πρώτη μέρα».

https://www.youtube.com/embed/nKDC3FBqhls