Μαρία Μπακοδήμου: Το μήνυμα στην Ελεονώρα Μελέτη για τα κακά παιδιά – «Αφού άνοιξες την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις»

Μαρία Μπακοδήμου

"Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου σε ποιο κακό παιδί αναφέρεται η Ελεονώρα", ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Το ζήτημα των «κακών παιδιών» στον χώρο της τηλεόρασης και γενικότερα των media απασχόλησε τη Μαρία Μπακοδήμου και την παρέα της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και οι συνεργάτες της συζήτησαν το θέμα, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις των Καμπούρη-Λαζάρου-Κωνσταντάρα στην κάμερα του «Γεια Σου» αλλά και την πρόσφατη αναφορά της Ελεονώρας Μελέτη.

«Έχει πέσει κανείς από τα σύννεφα ότι υπάρχουν κακά παιδιά στην τηλεόραση; Ίσως επειδή στην τηλεόραση υπάρχει μία φιλοδοξία παραπάνω, αυτό μεγεθύνονται. Όλοι έχουμε συνεργαστεί με ανθρώπους που μπροστά σου είναι γλυκύτατοι και μόλις φύγουν από το δωμάτιο μαθαίνεις ότι έχουν πει τα χειρότερα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Εγώ ξέρω πού αναφέρεται η Ελεονώρα, σε ποιο κακό παιδί. Είναι συγκεκριμένη κατάσταση, είναι κάτι που στον χώρο είναι γνωστό λίγο-πολύ», σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη Μαρία Μπακοδήμου να σημειώνει: «Κι εμένα πάει κάπου το μυαλό μου».

«Η προσωπική ατζέντα του καθενός και το πώς θα κρίνει κάποιος είναι οκ, συμβαίνει. Για μένα είναι υποκριτικό να βγάζεις το πρόσωπο του καλύτερου ανθρώπου στη γη, που θα σώσεις όποιον κατατρεγμένο υπάρχει, και οι άμεσοι συνεργάτες σου να υποφέρουν σε κάθε αναπνοή σου», υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Παίρνοντας τον λόγο, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Χρειάζεται ψυχική δύναμη, όταν αισθάνεσαι ότι κάπου δεν σε σέβονται, να πεις ότι θα βρω να κάνω μία άλλη δουλειά. Ό,τι εισπράττουμε, το σωματοποιούμε».

Όταν η Νάνσυ Παραδεισανού ενημέρωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθεί την εκπομπή και τους στέλνει χαιρετισμούς, η Μαρία Μπακοδήμου της απηύθυνε το εξής μήνυμα: «Αχ, Ελεονώρα, έχεις ανοίξει ένα μέτωπο… σ’ αγαπάμε αλλά αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να το πεις, γιατί έχει γίνει όλο ένα σύννεφο, μαυρίλα».