Μαρία Μπακοδήμου: Η αντίδραση της όταν τη ρώτησαν αν είναι ερωτευμένη με Τούρκο επιχειρηματία!

Μαρία Μπακοδήμου

«Με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο είμαστε πάρα πολλά χρόνια σε απόσταση, δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης».

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου στο αεροδρόμιο. Η παρουσιάστρια του Power of Love ήρθε στην Αθήνα για λίγες μόνο ώρες να τακτοποιήσει δουλειές που αφορούν τη σειρά των ρούχων της και ο δημοσιογράφος του Στη Φωλιά των Κου Κου βρήκε ευκαιρία να την «ψαρέψει» και να μάθει αν είναι ερωτευμένη με Τούρκο επιχειρηματία, όπως της καταλογίζουν.

«Από πέρυσι είναι αυτό που συζητιέται. Τι να κάνουμε τώρα; Εννοώ, πληροφορίες με θέλουν… Με είδατε; Τον είδατε; Άμα τον δείτε, ρωτήστε τον!», είπε η Μαρία Μπακοδήμου που δεν σταμάτησε να χαμογελά. Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας τη ρώτησε αν διαψεύδει ή επιβεβαιώνει, εκεί συνέχισε με χαμόγελο και απάντησε: «Δεν θέλω να απαντήσω. Είμαι σε καλό mood. Δόξα τω Θεώ!».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην κοινή συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μαζί με τον πρώην άντρα της Δημήτρη Αργυρόπουλο: «Ήταν πολύ ειλικρινής συνέντευξη. Επειδή κι εγώ κάνω αυτή τη δουλειά και σε εκπομπές που κάνω συνεντεύξεις θέλω ο άνθρωπος που παίρνουμε συνέντευξη να είναι ειλικρινής, δεν τυχαίνει εύκολα. Εμείς είπαμε μέσα από την καρδιά μας αυτά που έχουμε ζήσει. Σε κάποιους φάνηκε παράξενο. Αν μπορείς να επηρεάσεις και κάποιους ανθρώπους επειδή είσαι γνωστός, είναι να δείξεις ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Σημασία έχει η ψυχική ισορροπία, η αγάπη για τα παιδιά και για την οικογένεια και ότι αφήνουμε πέρα εγωισμούς και μικρότητες για να προχωρήσουμε μαζί με άλλους ρόλους, γιατί κάτι μας ένωσε. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια σε απόσταση, δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!