Μαρία Μπακοδήμου: Έβρισε έναν φορτηγατζή και αυτός βγήκε έξω και…

Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία;

Στην εκπομπή «ΑΡΓΑ» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη ήταν καλεσμένη η Μαρία Μπακοδήμου που αποκάλυψε ότι το παιδί της έχει δυσαναγνωσία. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για ένα περιστατικό που συνέβη με έναν φορτηγατζή, τον οποίο είχε βρίσει, ενώ είπε πως έκανε έρωτα για πρώτη φορά στα 16 της.

Για τον γιο της είπε: «Το παιδί μου έχει δυσαναγνωσία. Κάποια στιγμή όταν το παιδί μου ήταν μικρό, στον παιδικό, που άρχισαν να γράφουν, ήρθε και είχε γράψει το όνομά του ανάποδα, καθρέφτη. Δηλαδή εκεί που έμαθε να γράφει το “Νικήτας” κανονικά, είχε αρχίσει και το είχε γράψει ανάποδα. Και λέω ή πολύ έξυπνο είναι το παιδί μου ή έχουμε θέμα. Μπορεί να είναι και τα δύο βέβαια».

Στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό με τον φορτηγατζή: «Μια φορά έβρισα έναν φορτηγατζή, όταν έφτιαχναν την Αττική οδό. Άλλαζαν καθημερινά τους δρόμους και αυτός δούλευε στα έργα. Και μπαίνω σε ένα στενό που ήταν μονόδρομος, μπαίνει και αυτός. Και έπρεπε να κάνω πίσω ή να κάνει αυτός. Εσύ θα κάνεις πίσω, δεν έκανε πίσω και βγαίνω και αρχίζω ένα βρωμόστομα. Βγαίνει αυτός και μου λέει “αχ κυρία Μπακοδήμου και είστε τόσο καλή και σας βλέπω κάθε μέρα, δεν μπορώ να πάω”. Ντράπηκα. Φυσικά και του ζήτησα συγγνώμη και δεν ξανάβρισα ποτέ κανέναν».

Για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία αποκάλυψε: «Στα 16 μου έκανα έρωτα για πρώτη φορά. Ωραίο ήταν».

Περισσότερα latest news »