Μαρία Μπακοδήμου: «Εγώ έχω τελείως διαφορετική εικόνα για τον Θανάση Κουρλαμπά»

Μαρία Μπακοδήμου

"Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό. Δεν μπορεί να σε διώξει ένας ηθοποιός. Τι είναι αυτός ο ηθοποιός σε σχέση με τον παραγωγό;".

Τη δική της τοποθέτηση για τον Θανάση Κουρλαμπά και το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομά του θέλησε να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μετά την αναφορά του Νίκου Γεωργιάδη πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός απαίτησε την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας», σχολίασε το περιστατικό με τους συνεργάτες της το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4).

«Πριν πείτε το ρεπορτάζ, θα ήθελα να πω ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ένας ηθοποιός που δουλεύει χρόνια, όλοι έχουν την καλύτερη εικόνα για αυτόν. Είναι σε παραστάσεις, όπως αυτή με τον Γιώργο Γαλίτη που δουλεύουν πάρα πολλά χρόνια την ίδια παράσταση στο ίδιο θέατρο», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό, γιατί η εικόνα που έχω για τον Θανάση Κουρλαμπά είναι τελείως διαφορετική», τόνισε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του «Γεια Σου».

«Από την άλλη, ένας ηθοποιός δεν μπορεί να διώξει έναν άλλο ηθοποιό. Μπορεί δυο άνθρωποι να μην ταίριαξαν σε μία δουλειά. Δεν μπορεί να σε διώξει ένας ηθοποιός.

«Είσαι δηλαδή σε μία παράσταση και ένας ηθοποιός αποφασίσει και λέει στον παραγωγό: θέλω να φύγει ο τάδε; Τι είναι αυτός ο ηθοποιός σε σχέση με τον παραγωγό; Ο παραγωγός αποφασίσει, γιατί αυτός βάζει την υπογραφή για όλη την εικόνα του έργου», σημειώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο σκηνοθέτης στην προκειμένη περίπτωση παίρνει την ευθύνη, ξεκαθαρίζει την κατάσταση και δικαιώνει τον Θανάση Κουρλαμπά», καταλήγει στο σχόλιό της η Μαρία Μπακοδήμου από τον αέρα του ΣΚΑΪ.