Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μπορείς να μείνεις σε ένα σημείο για πάντα, σαπίζεις!»

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μπορεί για 17 συναπτά έτη να τους είχαμε συνηθίσει μαζί, όμως εδώ και 1,5 χρόνο έχουν τραβήξει χωριστές τηλεοπτικές πορείες. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος την περασμένη σεζόν κάθισε στην καρέκλα του κριτή για το Your Face Sounds Familiar, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου φέτος επιλέγει τους ταλαντούχους για το show του ΣΚΑΪ, «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά στην επί πολλά χρόνια τηλεοπτική της στέγη, το STAR, αφού το πρωί της Πέμπτης κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Πώς βλέπει αυτή την αλλαγή χωρίς τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

[dfp_ads id=236982]

«Επειδή το συγκεκριμένο concept είναι ένα concept διαφορετικό, δηλαδή δεν χρειάζεται δυο ανθρώπους που θα δουν κάτι να το σχολιάσουν κι εμείς δουλέψαμε 17 χρόνια. Είναι η πιο μακροχρόνια σχέση μου, εκτός από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου. Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι διαφορετικό. Δηλαδή με το Φώτη ξεκινήσαμε κάναμε το «Κάτσε καλά», κάναμε «Το Πρωινό», κάναμε εκπομπές που ο ένας έλεγε και ο άλλος «έδενε». Εκεί θέλεις την άποψη του καθενός χωριστά. Εμένα να σου πω με ανανέωσε και λίγο το ότι βρέθηκα με δυο άλλους ανθρώπους. Ήμουν τώρα πως θα βγω μόνη μου, αλλά το σημείο 0 δε με δυσκόλεψε, μετά το συνειδητοποίησα ότι δε με δυσκόλεψε τίποτα.»

Ενώ αναφερόμενη και στο πρωινό που είχαν κάνει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το τέλος του, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν μπορείς να μείνεις συνέχεια, για πάντα σε ένα σημείο. Σαπίζεις, τελματώνεις. Είναι ωραίο να αλλάζεις. Εγώ αισθάνομαι τον τελευταίο 1 – 1,5 χρόνο που έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές σε πάρα πολλά επίπεδα ότι είναι σαν να ξαναγεννιέσαι. Επανατοποθετείσαι και τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.»

«Όλο αυτό δεν ήταν αγχωτικό. Στην αρχή ήταν λίγο σα να παρατηρείς τον εαυτό σου και που είσαι και τι κάνεις. Μετά καταλαβαίνεις ότι είναι αναζωογονητικό γιατί αισθάνεσαι ότι σου λείπουν βάρη από πάνω σου, αρχίζεις να κάνεις άλλα σχέδια. Γιατί είσαι πολύ περιορισμένος όταν κάνεις το ίδιο και το ίδιο. Έχεις πολύ περιορισμένο κύκλο επιλογών. »

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Στην φωλιά των Κου Κου: