Μαρία Μπακοδήμου: Αποχαιρέτησε τη Μαριλού Ρεπαπή – Η αλλαγή που αποκάλυψε για την εκπομπή της

Γεια Σου

Όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό για το 2022.

Η Μαρία Μπακοδήμου στην τελευταία της εκπομπή για το 2022 θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της με ένα ξεχωριστό μήνυμα, αποκαλύπτοντας τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο «Γεια Σου» με τη νέα χρονιά.

«Καταλαβαίνετε ότι τελειώσαμε για φέτος; Από τον Σεπτέμβρη εδώ πέρασε κιόλας αυτή η χρονιά και ξεκινάμε ξανά στις 7 Ιανουαρίου με εκπλήξεις όμως» ξεκίνησε να λέει η Μαρία Μπακοδήμου στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της.

«Βασική έκπληξη θα είναι η νέα μας ώρα, από τις 12:00-14:00 το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Μαριλού Ρεπαπή και να της κάνω μια αγκαλιά, που ήταν μαζί μας μέχρι τώρα» πρόσθεσε αμέσως μετά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Zappit που ήθελε το «Γεια Σου» να μετακομίζει σε νέο slot.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστιάνα Μπαξεβάνη πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι καλό δρόμο, όλα τα καλά να σου ‘ρθουν μπροστά σου. Και να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά εδώ, τους συνεργάτες μου» κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου, αγκαλιάζοντας έναν-έναν τους συντελεστές του πάνελ.