Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά για τη φωτογραφία με τη Σοφία Χατζηπαντελή και το πολυσυζητημένο photoshop

Μπακοδήμου Χατζηπαντελή

"Αφήστε με να ζητήσω μία ταπεινή συγνώμη", είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Η κοινή φωτογραφία της με τη Σοφία Χατζηπαντελή προκάλεσε συζητήσεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές την εβδομάδα που μας πέρασε κι έτσι η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/10 να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διευκρινίσει πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.

«Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα με τη Σοφία, της λέω: έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία. Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Τη βλέπω, ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, βάζω ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι αλλά δεν πρόσεξα πολύ το φρύδι. Μετά είχα δουλειές, δεν έκατσα να ασχοληθώ», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του «Γεια Σου».

«Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω: ίσως να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια», κατέληξε στην αφήγησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είπα: ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι. Σοφάκι μου, συγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι», είπε κλείνοντας το θέμα η Μαρία Μπακοδήμου.