Μαρία Μάρκου: «Ο θάνατος του πατέρα μου με καθόρισε, τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο»

Μαρία Μάρκου

«Η πιο ψηλή κορυφή είναι η ευτυχία», λέει η Μαρία Μάρκου.

Η «Γυναίκα με τα μαύρα» από το Chase έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η Μαρία Μάρκου, η Chaser η οποία λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. Η ίδια τα περιέγραψε ως ήρεμα, με μία οικογένεια που της είχε εμπιστοσύνη.

«Όταν ήμουν μικρή είχα στόχο να γίνω κάτι, αλλά δεν έλεγα ότι μου άρεσε η μουσική. Θα μπορούσα να γίνω μία πολύ καλή τραγουδίστρια, ποτέ δεν είναι αργά. Τραγουδάω πολύ, θα ήμουν καλή στο λαϊκό ρεπερτόριο. Είμαι κορίτσι του γλεντιού. Tο «Chase» μπήκε ξαφνικά στην ζωή μου, κάναμε εξαντλητικά τεστ γνώσεων. Ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, την αγαπώ, μου έχει δώσει πολλά. Η «γυναίκα με τα μαύρα» ήταν επιλογή της παραγωγής. Είμαι μυστηριώδης γυναίκα, δεν μου αρέσει να κοινοποιώ πράγματα για εμένα», είπε η Μαρία Μάρκου.

Η Μαρία Μάρκου είπε στη συνέχεια: «Έχω κάνει δυο γάμους, κανένας δεν ήταν θρησκευτικός. Ελπίζω να είναι ο τρίτος. Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά, θα ήταν προτεραιότητά μου η υιοθεσία. Είμαι πολύ ερωτευμένη, βρίσκομαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Μαρία Μάρκου είπε: «Ο θάνατος του πατέρα μου με καθόρισε, τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο. Αναζήτησα τον πατέρα μου στους συντρόφους μου με μεγάλη αποτυχία».

Πλέον, η Μαρία Μάρκου δηλώνει πως βρίσκεται σε μία ισορροπημένη περίοδο, ενώ ελπίζει σε 10 χρόνια από τώρα να είναι γερή και να έχει τους δικούς της ανθρώπους δίπλα της: «Η πιο ψηλή κορυφή είναι η ευτυχία».