Μαρία Μαρκέτου: «Πήγα να χάσω το μωρό μου, είχα μια δύσκολη γέννα»

Μαρία Μαρκέτου:

Όσα εξομολογήθηκε η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού, Μαρία Μαρκέτου:.

Η Μαρία Μαρκέτου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού μίλησε για τον ερχομό του μικρού της γιου στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μαρκέτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν χρησιμοποιώ το επίθετο Βλαβιανού γιατί δεν θέλω να με συγκρίνουν με την μητέρα μου, να λένε πως είμαι κόρη της Νικολέττας αν και το ξέρουν πια. Όταν συνεργαζόμαστε νιώθω μια ασφάλεια και μου αρέσει πάρα πολύ»

«Η σχέση με τον πατέρα του δεν είναι πολύ καλή. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός οπότε δεν είχα ζήσει μια πατρική φιγούρα».

«Ο γιος μου, ο Νικόλας είναι τρέλα! Ερωτευμένη είμαι πάρα πολύ! Πέρασα και γω κάποιες δυσκολίες, επειδή δεν πήγαν καλά οι σχέσεις μου, οπότε το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί αλλά μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Ο Νικόλας δεν υπάρχει. Το όνομα ήρθε από την μαμά και τον είχα τάξει στον Άγιο Νικόλαο, επειδή είχα μια δύσκολη γέννα, πήγα να τον χάσω οπότε ήμουν για ένα μήνα στο κρεβάτι χωρίς να πρέπει να κουνηθώ» συμπλήρωσε η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR. «Στον όγδοο, ένατο μήνα δεν πηγαίναμε καλά με τον πρώην άντρα μου οπότε αυτό δυσκόλεψε την εγκυμοσύνη μου. Για να γεννήσω δηλαδή έκανα 12 ώρες».