Μαρία Λόη: «Δεν ήμουν σεφ, ήμουν λομπίστρια και ήξερα τι θέλουν οι μεγάλες εταιρείες»

Μαρία Λόη

"Έτσι βρέθηκα και άνοιξα αμέσως εστιατόριο στον πρώτο μήνα" περιγράφει η Μαρία Λόη στον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Λόη, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε με ειλικρίνεια για την απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να ζήσει και να εργαστεί μόνιμα και με επιτυχία σήμερα στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Λόη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έφυγα από την Ελλάδα πιο νωρίς από την κρίση. Μου άρεσε αυτή η απόφαση που πήρα γιατί μου έκαναν μια πρόταση εκεί για μια άλλη δουλειά, πήγα όμως και ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά. Μετά ήρθαν και όλα αυτά τα κανάλια καθημερινά. Τον πρώτο καιρό δεν είχα δυσκολίες στην Αμερική , όχι».

«Να πω όμως και κάτι τώρα. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, εντάξει; Να μην λέμε… Άσχετα, τώρα, αν παίρνω το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες ως η καλύτερη σεφ από τα κανάλια και όλα αυτά! Πριν ήμουν λομπίστρια, ήξερα τι ακριβώς θέλουν αυτές οι μεγάλες εταιρείες στην ουσία».

«Δεν μου ήταν λοιπόν δύσκολο να τους καταλάβω και έτσι βρέθηκα και άνοιξα αμέσως εστιατόριο. Αμέσως, στον πρώτο μήνα» πρόσθεσε επίσης η Μαρία Λόη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.