Μαρία Λαζαρίδου: «Η Μαρία Μπέη έχει δημιουργήσει ένα δικό της επάγγελμα»

Μαρία Λαζαρίδου

"Φέτος ήξερα τι θα με περιμένει έξω από το MasterChef και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα" εξηγεί η Μαρία Λαζαρίδου.

Με αφορμή την αποχώρηση από το MasterChef, η Μαρία Λαζαρίδου μίλησε ζωντανά το πρωινό της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Μάλιστα, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για την δεύτερη εμπειρία στον διαγωνισμό, την αποχώρηση και την Μαρία Μπέη.

Ειδικότερα, η Μαρία Λαζαρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά».

«Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο».

«Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής. » πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Λαζαρίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR. «Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα».