Μαρία Κοζάκου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Επιτέλους κάποιος μίλησε γι’ αυτό»

Μαρία Κοζάκου

"Αυτός, όμως, που το είπε αυτό το κάτι και αυτοί που πιστεύουν το ίδιο με αυτόν, δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάς γι' αυτούς. Πρέπει να του πεις του άλλου σ' εσένα μιλάω", λέει η Μαρία Κοζάκου.

Η Μαρία Κοζάκου ήταν καλεσμένη στην Κυψέλη, το μεσημέρι της Δευτέρας, και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην κουβέντα τους, με αφορμή την απάντησή του σε σχόλιο που δέχτηκε για την Eurovision.

«Αυτό το πράγμα που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision, είναι κάτι που το έχουμε ακούσει, το λέμε, το αντιμετωπίζουμε και κάποιος επιτέλους μίλησε γι’ αυτό και είπε «Αυτός μου είπε αυτό». Ρητορική μίσους. Η απάντηση, λοιπόν, είναι αυτή», είπε η Μαρία Κοζάκου και εξομολογήθηκε στη συνέχεια:

«Εγώ έχω λίγο πιο δειλό τρόπο αντιμετώπισης της ρητορικής μίσους και ταυτόχρονα λίγο διαφορετική. Εγώ πιστεύω το να πω τι μου έγραψε κάποιος, είναι σαν να του δίνω βήμα. Οπότε αποφεύγω την ευθεία αντιπαράθεση και προσπαθώ να απαντήσω έμμεσα».

«Αυτός, όμως, που το είπε αυτό το κάτι και αυτοί που πιστεύουν το ίδιο με αυτόν, δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάς γι’ αυτούς. Πρέπει να του πεις του άλλου σ’ εσένα μιλάω», τόνισε η Μαρία Κοζάκου.