Μαρία Κορινθίου: «Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και παιδεία ο Κώστας Τσουρός»

Μαρία Κορινθίου

"Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων"!

H Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Τσουρός, στο πρόσφατο παρελθόν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αφορμή τη γυμνή φωτογράφιση της ηθοποιού στο Down Town. Η Μαρία βρέθηκε στον ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε στον Λάζο Μαντικό για όλο αυτό που την ενόχλησε.

«Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων!

Έξαλλοι στο Πρωινό με το γυμνό της Μαρίας Κορινθίου: «Είναι κουρ…α για να μην πάει στο Survivor, αλλά…»

 

 

[dfp_ads id=236982]

Ο Κώστας Τσουρός είναι πρόσφατος στο χώρο, δεν είναι χρόνια μέσα σε αυτή τη δουλειά. Οπότε εγώ απλά θα πω ότι επειδή γενικώς οι καριέρες χτίζονται και οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται και αυτά τα δυο πράγματα μπορούν να πάνε μαζί και ωραίο είναι να πηγαίνουν μαζί και επειδή σε αυτό τον χώρο στην μικρή μας Ελλαδίτσα που είμαστε πέντε άτομα που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα έρχονται και παρέρχονται, καλό είναι κάποιος να κάνει τη δουλειά του αλλά να την κάνει με σεβασμό σε αυτόν που έχει απέναντι του. Δεν θα πω κάτι άλλο…

Δεν υπάρχει να με έχει αδικήσει. Δεν είναι στη δουλειά μου κάτι για να με αδικήσει. Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και με παιδεία ο Κώστας Τσουρός. Αυτό…».

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό, έψαχνε τον Τσουρό! «Είναι εδώ; Πού είναι»;