Μαρία Κορινθίου: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, υπάρχουν κοριτσάκια που θέλουν να καταγγείλουν»

Μαρία Κορινθίου

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινιθίου στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η Μαρία Κορινθίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή μίλησε για το περιστατικό που βίωσε και την τρόμαξε πολύ αλλά και την διαχείριση που είχαν σε αυτό οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα όταν είδα να το ψιλοκοροϊδεύουν κάποια πάνελ. Γύρισα και είπα πως εσείς οι ίδιοι πήρατε τις πληροφορίες μέσα από το αστυνομικό τμήμα γιατί εμένα, στις οκτώ η ώρα, χτυπούσαν απανωτά τα τηλέφωνα μου και δεν είχα καταλάβει

τι έγινε. Προφανώς μαθεύτηκε. Ήταν κάποιοι λοιπόν που το χλεύαζαν και κάποια στιγμή βγήκα και είπα πως «θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί υπάρχουν κοριτσάκια που μπορεί να θέλουν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά και μόνο που βλέπουν τον τρόπο που το αντιμετωπίζετε, τα κάνετε να μην θέλουν να πάνε σε καταγγελία».

«Και στο ίδιο το συμβάν είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήρθε έξω από το σπίτι, φαινόταν ότι με περίμενε, τον αισθάνθηκα δηλαδή, πάρκαρα το αυτοκίνητο όπως γύρισα από το θέατρο. Δεν υπήρχε κανένας και μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο αισθάνθηκα κάποιον να βγαίνει στη μέση του δρόμου. Αισθάνθηκα περίεργα, έτρεξα γρήγορα στην πόρτα

«Προσπάθησα να εδραιωθώ σε αυτή την δουλειά μόνη μου, δίχως βοήθειες, μέσα σε έναν χώρο γεμάτο ανασφάλειες» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Κορινθίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.