Μαρία Κορινθίου: Ο πραγματικός λόγος που βρέθηκε στο νοσοκομείο

Μαρία Κορινθίου
Γιατί έγινε έξαλλη;

Μία ανάρτηση – ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου αλλά και οι δηλώσεις της στην Reallife, στην οποία η ηθοποιός αρνείται ότι έδωσε συνέντευξη έγιναν αφορμή για δημοσιεύματα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στο post της στο Facebook πριν από αρκετές ημέρες, η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε εναντίον κάποιων που φαίνεται πως την «πολεμούν.

korinthiou

“Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη! Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες:”Διωξ’την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη”, “Εγώ και παίζω και χορεύω και τραγουδάω καλύτερα”! Τα μαθαίνω, γιατί όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή, και φορτώνω! Τόση κακία; Σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσο σκληρά και που δεν της έχει χαριστεί τίποτα; Γιατί; Θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους, γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω -ξέρεις πολύ καλά ότι κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους και δεν μου αρέσουν οι κορόνες- ούτε και να τις διαφημίσω! Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη. Έπαιρναν τον Θωμόπουλο και του έλεγαν: “Τι την πήρες την Κορινθίου στην καλοκαιρινή δουλειά;”. Συνάδελφοί μου ηθοποιοί. Και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ας μάθουν, λοιπόν, πως ξέρω τις τακτικές τους, μήπως και ντραπούν και σταματήσουν τη λάσπη.”ανέφερε στην συνέχεια το δημοσίευμα της Real πως δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Μεταφέροντας στον αέρα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε και κάτι ακόμα, πως η Μαρία Κορινθίου από το άγχος και το στρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Την άκουγα αρκετά καταπονεμένη και μου είπε: «Το Σάββατο ήμουν τόσο χάλια, ένιωσα μια απίστευτη αδιαθεσία, ένιωσα μια απίστευτη αδιαθεσία, κόβονταν τα πόδια μου, είχα τάσεις λιποθυμίας και με πήρε ο άντρας μου και με πήγε στο νοσοκομείο». Εκεί έκανε αιματολογικές εξετάσεις και η διάγνωση  των γιατρών ήταν ότι έχει άγχος και στρες και ότι έχει πάθει υπερκόπωση. Πήρε μια θεραπευτική αγωγή, της είπαν να ξεκουραστεί, αλλά τώρα ξεκίνησε και πρόβες για θέατρο», ανέφερε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η οποία αποκάλυψε πως εκτός από τις πολλές υποχρεώσεις, όλο αυτό που δημιουργήθηκε, η Μαρία Κορινθίου έχει στεναχωρηθεί πολύ καθώς έχει χάσει και έναν συνάδελφο της και για αυτό το λόγο έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά.