Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Δέχτηκαν πρόταση για το πρωινό του Star;

Μαρία Κορινθίου

«Είναι μια πρόταση που ισχύει, μια πρώτη επαφή, μια βολιδοσκόπηση για του χρόνου».

Η Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της Ελένης ότι οι άνθρωποι του Star έχουν προσεγγίσει τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη για να κάνουν το πρωινό την επόμενη χρονιά.

«Τους έχουν κάνει αυτή την πρόταση από το Star. Το Star είναι το κανάλι που τους βολιδοσκοπεί, δεν είναι φήμη. Το πώς θα προχωρήσουν οι συζητήσεις δεν το ξέρω γιατί όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρόταση έγινε στη Μαρία για να την επικοινωνήσει και στον Γιάννη, δηλαδή δεν ήταν μια πρόταση που έγινε ταυτόχρονα και στους δύο.

Η Μαρία ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί, να το επικοινωνήσει στον Γιάννη και να το συζητήσουν. Είναι μια πρόταση που ισχύει, μια πρώτη επαφή, μια βολιδοσκόπηση για του χρόνου. Απλώς αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι στο Star για την πρωινή ζώνη, το 9-12, του χρόνου ψάχνονται. Μπορεί και να μην ισχύσει. Είναι μια πρώτη προσέγγιση», είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε από την πλευρά του με το γνωστό του ύφος: «Δηλαδή, η Μαρία Κορινθίου θα φύγει από τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1 που είναι μαγαζί γωνία;».