Μαρία Κορινθίου για Πρωινό: «Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, θα δούμε»

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο πρωινό του ΑΝΤ1 και την ενδεχόμενη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς να ξέρουμε το τι και πώς για το τι θα γίνει του χρόνου. Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές, ανανεώνονται πέντε πράγματα, παίρνονται διαφορετικές αποφάσεις. Είναι λίγο νωρίς αλλά θα δούμε, συζητάω διάφορα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Μέχρι και τελευταία στιγμή τα πάντα αλλάζουν», τόνισε με νόημα η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαρία Κορινθίου σχολιάζει:

«Κατ’ αρχάς είναι στο ίδιο κανάλι, επομένως δε νομίζω ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους αλλά και πάλι αυτό εμένα δεν με αφορά. Άλλη σχέση έχω εγώ με τον Γιώργο και άλλη με τον Γρηγόρη».

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Μαρία Κορινθίου είχε αναφέρει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μία ενδεχόμενη συνεργασία τους:

«Τι να πούμε για τον Γρηγόρη; Το γεγονός ότι το κάνει χρόνια και έχει χιλιοκάνει πρωινή εκπομπή, συγκεκριμένη ψυχαγωγική και είναι μάστερ σε όλο αυτό; Πριν πολλά χρόνια, τρεις φορές είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα».