Μαρία Κορινθίου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχει δίκιο, αποσιώπησαν πολλοί την περίπτωσή μου και μετά βγαίνουν προστάτες και υποστηρικτές»

Μαρία Κορινθίου

"Όλοι γνωρίζετε τι μπορεί να πέρασα και τι όχι, ας είμαστε καλά", σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός για την περσινή της συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Τη Μαρία Κορινθίου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την συνύπαρξή της την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας και τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον πρώην συνεργάτη της.

«Είναι κάτι που τελείωσε, κάτι που το έχω αφήσει. Όλοι γνωρίζετε τι μπορεί να πέρασα και τι όχι, ας είμαστε καλά. Έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν ενδιαφερόμουν για εκείνον; Έτσι είχε πει; Ο καθένας όπως νομίζει», δήλωσε με νόημα η Μαρία Κορινθίου.

«Έχει δίκιο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αποσιωπήσανε πολλοί και μετά κάτι γίνεται και όλοι βγαίνουν προστάτες και υποστηρικτές. Από το Πρωινό έφυγα ως μια… Μπουμπουλίνα και για να έφυγα έτσι προφανώς κάτι υπάρχει.

Όλοι γνωρίζετε τι έχει συμβεί, θέλω να το αφήσω, δεν με ενδιαφέρει πια. Είναι σαν να μην υπήρξε», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός σχετικά με το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου πως πολλοί ενδεχομένως ήταν παρόντες στο επίμαχο σκηνικό αλλά επιλέγουν να μη μιλήσουν.

«Έγινε δήλωση που πάρθηκε πίσω μετά, γιατί δεν ίσχυε. Όταν βάζω τελεία, βάζω τελεία», κατέληξε στις δηλώσεις της για το θέμα η Μαρία Κορινθίου.