Μαρία Κορινθίου: Έγινε χαμός στο πρωινό για τη δήλωσή της! «Γίνεσαι προσβλητικός»!

Φαίη Σκορδά

"Το δικό της όνειρο δεν θα έπρεπε να είναι αυτό. Το ζενίθ κάθε καλού ηθοποιού θα έπρεπε να είναι η Επίδαυρος, τελεία".

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως «το ζενίθ για κάθε ηθοποιό θεατρικά είναι ένα, Επίδαυρος» και στο Πρωινό έγινε χαμός. Ο Νίκος Παρτσώλης εξερράγη από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τη δήλωση οι συνεργάτες του και είπε εκνευρισμένος: «Όταν πει και η Ζόζεφιν ότι θέλει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο αυτή την ωραία κουβέντα να κάνετε και να είστε πολύ γλυκείς με το θέμα. Λέει η Μαρία Κορινθίου για την Επίδαυρο και λέτε ναι, εντάξει…», είπε και ακολούθησε διάλογος με ανεβασμένους τόνους:

Δημήτρης: Είναι κάποιος που έχει τα κλειδιά της Επιδαύρου, θεματοφύλακας της Επιδαύρου; Να ξέρουμε να τον ρωτάμε αν είναι να παίξει κάποιος στην Επίδαυρο.
Φαίη: Η Κορινθίου δεν είναι δύο χρόνια…
Νίκος: Άρα όποιος είναι πολλά χρόνια στη δουλειά, δικαιούται να παίξει στην Επίδαυρο. Μην την κάνουμε την κουβέντα, θα συμφωνήσω μαζί σας… Εντυπωσιάζομαι που το θεωρείτε φυσιολογικό.
Φαίη: Το θεωρώ φυσιολογικό, ναι, να απαντά ότι το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι αυτό.
Νίκος: Το δικό της δεν θα έπρεπε να είναι. Το ζενίθ κάθε καλού ηθοποιού θα έπρεπε να είναι η Επίδαυρος, τελεία.
Δημήτρης: Τώρα γίνεσαι προσβλητικός.
Νίκος: Είναι υποκειμενικό κριτήριο του καθενός να πιστεύει τι είναι ο άλλος.
Δημήτρης: Εσύ δεν είσαι εδώ ως κοινό, έχεις ένα δημόσιο λόγο, οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το κοινό δικαιούται να το πει αυτό, μεταξύ τους.
Νίκος: Θεωρώ ότι επειδή η ίδια δεν έχει δώσει τη δυνατότητα στον εαυτό της να παίξει μεγάλα έργα, αλλά την έχουμε δει σε εύκολες παραστάσεις και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ. Όταν βγαίνει με το σιθρού και κάνει χορευτικά που τη σηκώνουν στα χέρια, αυτό δεν είναι δείγμα του τι μπορεί να δώσει ένας ηθοποιός.

Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου! «Είναι θρασύδειλοι! Βρίζουν χυδαία…»