Μαρία Κορινθίου: «Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά»

Μαρία Κορινθίου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μαρία Κορινθίου για την περιπέτεια που περνάει με τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μου χάκαραν λογισμικά το Instagram. Δεν μου έχουν πάρει το λογαριασμό. Μου τον έχουν πειράξει με σκοπό να τον κατεβάσει το ίδιο το Instagram. Κάποια στιγμή έφυγαν 4.000 followers μέσα σε 4 μέρες. Ο κόσμος μου έλεγε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, δεν έκαναν follow και like. Εδώ και 9 μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε. Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα μέιλ μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε σάιτ γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά», πρόσθεσε επίσης η Μαρία Κορινθίου.