Μαρία Κωνσταντάκη: «Στενοχωρήθηκα με τον εαυτό μου σε εκείνη τη φάση, ήταν απιστία προς τον εαυτό μου»

Μαρία Κωνσταντάκη

"Όταν κλείνεις τα 50 είναι έτσι κι αλλιώς ένα σοκ, λες τώρα έχω περάσει πίστα".

Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και εξομολογήθηκε στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για όλα…

«Στο σχολείο έχει τύχει να κάνω σαρδάμ σε ποίημα και να λιποθυμήσω από το άγχος. Με έχει σηκώσει ο καθηγητής στον πίνακα για να πω μαθηματικά και λιποθύμησα. Δεν με ξανασήκωσε ποτέ και έπαιρνα 17.

Όταν έκλεισα τα 50 αισθάνθηκα πιο απελευθερωμένη. Όταν κλείνεις τα 50 είναι έτσι κι αλλιώς ένα σοκ, λες τώρα έχω περάσει πίστα. Στα 47 μου έκανα μια πολύ αυστηρή επιλογή για το ποιον θέλω να έχω δίπλα μου και ποιον όχι.

Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Κάνω πράγματα που δεν δείχνουν μεγάλη αλλοίωση. Περισσότερο για μένα γιατί εγώ θα αισθανόμουν περίεργα και φυσικά για τις αντιδράσεις των άλλων», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη και συνέχισε:

«Στα 28 μου ήθελα να κάνω παιδί, αλλά δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είχα ένα πολύ έντονο μητρικό φίλτρο, αισθανόμουν ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί για τα γεράματά μου. Ποια γεράματά σου; Ποιον άνθρωπο θα έχεις στα γεράματά σου αν του έχεις φερθεί σκάρτα; Όταν πραγματικά θέλεις κάτι, δημιουργείς και τις συνθήκες.

Έχω απιστήσει. Δεν το μετάνιωσα, απλά έχω στενοχωρηθεί με τον εαυτό μου σε εκείνη τη φάση, γιατί θεώρησα ότι είναι απιστία προς τον εαυτό μου».

«Έχω ψάξει κινητό σχέσης μου. Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει, εγώ τον σέβομαι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη.