Η Μαρία Κωνσταντάκη πήρε «εκδίκηση» για …το αυγό της Σταυροπούλου!

Όλα εδώ πληρώνονται... Και η άτυχη στιγμή στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα είναι κάτι που θα θυμούνται...

[dfp_ads id=236982]

Στο εορταστικό πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου το βράδυ της Ανάστασης η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν το «θύμα» του αυθορμητισμού της Βίκυς Σταυροπούλου. Ο ενθουσιασμός από την ερμηνεία του Ιβάν Σβιτάιλο ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα, όταν η Βίκυ Σταυροπούλου αντί για γαρύφαλλα, την …έρανε με αυγό.

Για του λόγου το αληθές… ιδού το σχετικό απόσπασμα: Βίκυ Σταυροπούλου: Πέταξε αυγό στην Μαρία Κωνσταντάκη! Νόμιζε πως ήταν γαρύφαλλο!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου «αφιέρωσε» το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram στην Μαρία Κωνσταντάκη, αστειευόμενο πως εκείνη την έβαλε λόγω του αυγού. Τι έδειχνε το βίντεο; Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι ξαφνικά μπροστά στη μητέρα της και της «έκοψε τη χολή». Μοιραία η Βίκυ Σταυροπούλου έβαλε τις φωνές και έπειτα …τα γέλια!

•η Κωνσταντάκη μ έβαλε λόγω του αβγού ????•#not #sorryMum #lastNight @maria_konstandaki @apostolisgeor @christos_chatzipanagiotis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka (@danai_barka) στις

Η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε με αγάπη για τη «δικαίωση» αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο ότι αυτή η παρέα έχει χιούμορ… Εξάλλου όποιος την ξαναπειράξει θα έχει να κάνει με τη Δανάη.