Μαρία Κωνσταντάκη: Τι απάντησε για την κατάσταση της υγείας της Έφης Παπαθεοδώρου;

Κωνσταντάκη Παπαθεοδώρου

"Έκανα δοκιμαστικό για το Switch και δεν τα πήγα καλά. Της έστειλα μήνυμα και της είπα: σε 6 μήνες θα νομίζουν όλοι ότι είσαι 20 χρόνια παρουσιάστρια", δηλώνει η ηθοποιός.

Τη Μαρία Κωνσταντάκη συνάντησε ο ρεπόρτερ του Breakfast@Star, Στέλιος Δρουμαλιάς. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του ΟΡΕΝ με τίτλο «Έρωτας Φυγάς», ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας της Έφης Παπαθεοδώρου, ενώ μιλά και για το δοκιμαστικό που έκανε το καλοκαίρι στην ΕΡΤ για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Switch.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Έρωτα Φυγά. Η αλήθεια είναι ότι από πέρσι μετά από ένα χρονικό διάστημα άρχισε να «τσιμπάει». Δεν έχω μιλήσει με την κυρία Παπαθεοδώρου. Θέλω να της στείλω ένα μήνυμα αλλά περιμένω να γίνει λίγο καλύτερα», δηλώνει η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Είναι καταπληκτική η κυρία Παπαθεοδώρου, περνούσαμε πολύ ωραία πέρσι μαζί της οπότε οπωσδήποτε θα επικοινωνήσουμε», τονίζει η ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Έχω την εντύπωση ότι κρίνεται στην αρένα το εάν και κατά πόσο ένας ηθοποιός είναι καλός στην παρουσίαση ή όχι. Πολλά μεγάλα ονόματα παρουσιαστών ξεκίνησαν από μικρά κανάλια ή δεν είχαν κάνει κάτι άλλο πριν. Αυτό έχει να κάνει με το ταλέντο και την πολλή δουλειά», απαντά η Μαρία Κωνσταντάκη σε σχετική ερώτηση.

«Έκανα δοκιμαστικό για το Switch και δεν τα πήγα καλά, τα πήγε όμως εξαιρετικά η Ευγενία Σαμαρά, είναι φανταστική. Της έστειλα μήνυμα και της είπα: κορίτσι μου, είσαι έτοιμη, σε 6 μήνες θα νομίζουν όλοι ότι είσαι 20 χρόνια στον χώρο», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Κωνσταντάκη.