Μαρία Κωνσταντάκη: Οι ατάκες της για το… μέγεθος προκάλεσαν “εγκεφαλικό” στον Γεωργαντά!

Μαρία Κωνσταντάκη

«Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ…»

Στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark μπήκε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει και σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις. Στην ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει, τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν… ταραχή στον παρουσιαστή!

«Ναι, μετράει. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, αντίο να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο…

Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!