Μαρία Κωνσταντάκη για Έρωτα Φυγά: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ»

Μαρία Κωνσταντάκη

«Είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός απάντησε για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς».

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Ξέρουμε απλά ότι μας ανακοινώθηκε αυτό, ότι έχουμε 110 επεισόδια και θα δουλέψουμε μέχρι τα μέσα, τέλη Γενάρη. Μας ανακοινώθηκε με ένα μέιλ από την εταιρία παραγωγής», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στη συνέχεια: «Ήταν πρόκληση η αλλαγή ώρας, αλλά κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά. Κι από την παραγωγή μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας επειδή πηγαίναμε καλά κι επειδή στη μέση της σεζόν πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά».