Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Νιώθω ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου»

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα

«Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας», λέει η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα. Η κόρη του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, η οποία, όπως τόνισε, δεν συνηθίζεται με τίποτα.

«Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας.

Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί», είπε αρχικά η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα είπε στη συνέχεια: «Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές. Μου κόβονται τα πόδια στις συναυλίες που γίνονται στη μνήμη του».