Μαρία Κίτσου: «Να κάθονται και να προσπαθούν σαν όρνια να σε ξεζουμίσουν, ήταν πολύ άσχημο»

Μαρία Κίτσου

"Με τα media ήταν δύσκολο όταν βλέπεις το οτιδήποτε λες και κάνεις ή δεν κάνεις να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους" ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για το πόσο περίεργα βίωσε την αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες.

«Όταν άνοιξε λίγο το πράγμα μετά τον covid, ήταν too much. Κυρίως όχι από τον κόσμο γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Με τα media ήταν δύσκολο όταν βλέπεις το οτιδήποτε λες και κάνεις ή δεν κάνεις να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους. Είναι κάτι πολύ άσχημο αυτό, δυσάρεστο κι άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση» ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η Μαρία Κίτσου.