Η Μαρία Κίτσου με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα κοινωνική δραματική σειρά του Alpha «Να με λες μαμά» που κάνει πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη στις 21:00 με διπλό επεισόδιο μίλησε με συγκίνηση στην κάμερα της Super Κατερίνα.
«Είπα αμέσως το ναι. Ήταν εγγύηση όλοι οι συντελεστές, αλλά πιο πολύ το θέμα που έρχεται στην επιφάνεια. Ένα θέμα το οποίο πρέπει να θιχτεί με σύγχρονο τρόπο, ώστε ο κόσμος να ταρακουνηθεί. Πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό, να μην κλείσουμε το στόμα, να μην κλείσουμε την πόρτα, τα μάτια. Και πρέπει κάτι να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την παιδική κακοποίηση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Μαρία Κίτσου, επίσης, έδωσε έμφαση και στη σημασία της αγάπης ως θεμέλιο της γονεϊκότητας: «Γονέας δεν είναι αυτός που σε γεννάει, γονέας είναι αυτός που σε αγαπάει, σε μεγαλώνει, πονάει για σένα, κλαίει για σένα, χαίρεται για σένα, είναι υπερήφανος για σένα. Και δεν σε αφήνει ποτέ να χύσεις ούτε ένα δάκρυ».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ