Μαρία Καβογιάννη: «Mε παίδεψαν πολύ οι επιλογές, είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου»

"Την επιτυχία της σειράς Ντόλτσε Βίτα τότε δεν την νιώθαμε" ομολογεί η Μαρία Καβογιάννη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη στο Στούντιο 4 όπου και βρέθηκε καλεσμένη, μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, το απόγευμα της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα αλλά και τα πολλά όχι που είπε στη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη παραδέχθηκε πως «τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το Ντόλτσε Βίτα. Δεν ήξερα πως θα πάει μια σειρά, δεν ήξερα ποτέ ότι θα έχει τέτοια διαχρονικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι καμιά φορά σε οδηγούν κάποια βήματα χωρίς να το ξέρεις κάπου που τελικά σε φτάνει σε ένα σημείο. Αυτές οι σειρές. είχαν μεγάλη απήχη στον κόσμο που ποτέ δεν το ήξερες. Πάντα έχουμε και κάποιες επιλογές και εμένα πολύ με παίδεψε αυτό το επάγγελμα σε σχέση με τις επιλογές γιατί είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου».

«Δεν ξέρω αν έχω ένστικτο, γιατί πολλές φορές έχω κάνει και λάθη, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά κάτι τόσο εμφανώς καλό που δεν υπήρχε επιλογή. Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα τέτοιο από τα πρώτα επεισόδια που είχα διαβάσει».

«Την επιτυχία της σειράς τότε δεν την νιώθαμε. Η επιτυχία δεν ήταν όπως τώρα. Δεν είχαμε αυτές τις θεαματικότητες που κάθεσαι και βλέπεις τώρα πως πήγε μια σειρά ή μια εκπομπή ούτε και υπήρχαν τα social media. Το κατάλαβα πιο μετά από τις επαναλήψεις και από καιρό που κρατούν μέχρι και τώρα. Αμέσως μετά ήταν δύσκολο γιατί όταν κάνεις μια επιτυχία νιώθεις υποχρεωμένος στο επόμενο βήμα σου να την επαναλάβεις. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Και σε μια αποτυχία, που συνέβη, ησύχασα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Καβογιάννη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.