Μαρία Καβογιάννη: «Ένιωσα χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού»

Μαρία Καβογιάννη

«Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στους Παξούς και συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Φάνη Μουρατίδη και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Είμαστε στον Λογγό, ένα από τα τρία λιμάνια των Παξών και κάνουμε μια σκηνή με τον Σπύρο και τη Γιάννα και βλέπουμε πώς είναι η ζωή τους σήμερα. Κάθε μέρα πάμε σε διαφορετική τοποθεσία του νησιού», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είπε από την πλευρά της: «Η Κλέλια στον δεύτερο κύκλο βρίσκεται σε μία άλλη συναισθηματική θέση. Έχει βιώσει τον έρωτα και την απόρριψη και είναι πιο ώριμη συναισθηματικά. Εδώ είναι ένας παράδεισος και κάθε μέρα λέω ευχαριστώ. Χθες μαγείρεψα σουφλέ σοκολάτας και φάγαμε όλοι μαζί».

Η τηλεοπτική Σοφία, την οποία υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, αποκάλυψε πως στη δεύτερη σεζόν η δυναμική της σχέσης της με τον σύζυγό της, Φάνη, αλλάζει και ο χαρακτήρας της θα πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

«Ο Φάνης προσπαθεί να δει τη ζωή του με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι δήμαρχος πια πολιτογραφημένος και σχεδιάζει το μέλλον του τόπου», είπε ο Φάνης Μουρατίδης για τον ρόλο του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιλέγει πάντα να κάνει σκηνές στο καφενείο του Μπουρνάου, το οποίο κλείνει φέτος 70 χρόνια.

Η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Ένιωσα χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού. Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».