Μαρία Καβογιάννη: «Ευχαριστώ για όλα την Άννα Παναγιωτοπούλου»

Μαρία Καβογιάννη

"Με υποστήριξε πάρα πολύ αυτή η γυναίκα" εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη φιλοξενήθηκε στο «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων τη συμμετοχή της στη σειρά Dolce Vita, που έχει γράψει ιστορία ως Ασπασία.

«Το Dolce Vita ήταν από τις ευτυχισμένες συνεργασίες. Ο Αλέξανδρος Ρήγας κι ο Λευτέρης Παπαπέτρου ήθελαν να κάνουν ένα σίριαλ και δεν έγινε αυτό και μου πρότειναν το Dolce Vita. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, την οποία αγαπώ και την ευχαριστώ για όλα, με υποστήριξε πάρα πολύ αυτή η γυναίκα. Μου έφεραν να διαβάσω τα σενάρια κι όταν διάβασα τα δύο τρία πρώτα επεισόδια, μου άρεσαν πάρα πολύ. Απλώς όταν είδα αυτό το ρόλο κι έπαιζα με την Μαρία Φωκά, νόμιζα ότι θα είναι δύο μεγάλες γυναίκες. Το λέω του Αλέξανδρου τι γίνεται; Αυτή είναι μεγάλη. Μου λέει όχι είναι μικρή. Είσαι σίγουρος του λέω; Ήταν ευτυχής συγκυρία αυτή» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καβογιάννη.

Πώς διαχειρίστηκε η ηθοποιός το ότι ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς; «Είχαμε τον Αντώνη Τέμπο, γλυκύτατος σκηνοθέτης, ο οποίος μου είπε θα σου κάνω γκρο που δεν θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου. Από ένα σημείο και μετά δεν γινόταν να φαίνομαι ολόκληρη. Έκανα γυρίσματα μέχρι 8 μηνών»