Μαρία Καρλάκη: Το τάμα για την εγκυμοσύνη στον Άγιο Ραφαήλ – «Το λέω και ανατριχιάζω»

Μαρία Καρλάκη

"Όταν πήρα το τεστ εγκυμοσύνης για να το κάνω, για κάποιον λόγο είπα: Άγιε μου Ραφαήλ, κάνε να είναι θετικό. Δεν τον έχω αναφέρει ποτέ ξανά στη ζωή μου", περιγράφει η Μαρία Καρλάκη.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μιλά η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης, την οποία διανύει, αλλά και το τάμα που έχει κάνει για το μωρό της στον Άγιο Ραφαήλ.

«Είχαμε εξτρά με τον Τριαντάφυλλο εκτός Ελλάδας και τότε εγώ περίμενα να αδιαθετήσω. Ήμουν στην πρώτη μέρα της καθυστέρησης και σαν να το ένιωθα, δεν ήθελα να πιω και αλκοόλ… και μου λέει ο Τριαντάφυλλος: μωρή, είσαι έγκυος;», περιγράφει η Μαρία Καρλάκη.

«4-5 μέρες μετά τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω: μάντεψε, αδερφούλη μου, θα γίνεις θείος», συμπληρώνει η τραγουδίστρια, παραδεχόμενη ότι είναι χαρούμενη αλλά και εξαιρετικά αγχωμένη.

Σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει, ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει ένα παιδί μόνη της, η Μαρία Καρλάκη σημειώνει: «Επειδή ήθελα πολύ ένα παιδί, δεν είχα πρόβλημα να το κάνω και μόνη μου ή με έναν φίλο μου. Αυτό, βέβαια, ήρθε και «κούμπωσε» στη σχέση. Στην αρχή μερικοί άνδρες παθαίνουν διάφορα, όμως νομίζω ότι με αγαπάει και το ήθελε τόσο πολύ».

Τέλος, η Μαρία Καρλάκη εξομολογείται για πρώτη φορά και το τάμα που έχει κάνει για το μωρό στον Άγιο Ραφαήλ.

«Όταν πήρα το τεστ εγκυμοσύνης για να το κάνω, για κάποιον λόγο είπα: Άγιε μου Ραφαήλ, κάνε να είναι θετικό. Δεν τον έχω αναφέρει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Και εκείνη την ημέρα ο σύντροφός μου ήταν στην Κοζάνη, ήμασταν λίγο μαλωμένοι. Κι εκείνος είχε πάει στον Άγιο Ραφαήλ για να ανάψει κερί για να τα ξαναβρούμε, χωρίς να το ξέρουμε ο ένας για τον άλλο.

Τον παίρνω τηλέφωνο το βράδυ και του λέω ότι είναι θετικό. Από το σοκ του δεν το κατάλαβε με την πρώτη και μου λέει: δεν πειράζει, αγάπη μου, την επόμενη φορά. Του λέω: δεν κατάλαβες, είμαι έγκυος. Αυτό το λέω και ανατριχιάζω».