Μαρία Καρλάκη: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν το έχει αναγνωρίσει, δεν ήρθε ούτε στη βάφτιση»

Μαρία Καρλάκη

"Έλεγα ψέματα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι. Μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του".

Για τη βάφτιση του γιου της, Ραφαήλ, μίλησε η Μαρία Καρλάκη σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωινό της Δευτέρας (20/5). Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη Λέσβο για το ιερό μυστήριο και αναφέρθηκε στην απουσία τόσο του πατέρα όσο και της οικογένειάς του από αυτό.

«Ο πατέρας του παιδιού μου ήταν από την αρχή απών απλώς εγώ δεν ήθελα να συζητήσω και έλεγα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι και να πάρω άλλο μέρος στην προσπάθεια που έκανα ώστε να είναι όλα καλά. Το παιδί έχει το επίθετό μου», δηλώνει η Μαρία Καρλάκη.

«Στη γέννα είχε έρθει, προσπαθούσα να είμαι γλυκιά μαζί του. Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA. Όταν γίνεται αναγνώριση, υπάρχουν και υποχρεώσεις. Επειδή δεν έχει πληρωθεί κάποια υποχρέωσή του, κατανοώ ότι δεν θέλει να υπάρχει ως υποχρέωση συγγενικά», σχολιάζει η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά.

«Τον Ραφαήλ τον είχα τάξει στον άγιο, γι’ αυτό και το όνομα, και το Μηνάς το έδωσα εγώ, γιατί όταν γεννήθηκε ήταν του Αγίου Μηνά και είχα περάσει δύο μέρες στην εντατική στην εγκυμοσύνη μου», περιγράφει στη συνέχεια η Μαρία Καρλάκη.

«Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε επαφές με τον πατέρα του παιδιού μου. Είχα καλέσει την οικογένειά του στη βάφτιση, αλλά δεν ήρθε κανείς. Μετά τη γέννα, ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η Μαρία Καρλάκη.