Μαρία Καρλάκη: «Μπήκε έξαλλος στο καμαρίνι, έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο»

Μαρία Καρλάκη

«Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούει χωρίς να κατακρίνει τις γυναίκες», λέει η Μαρία Καρλάκη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό με έναν θαυμαστή, ο οποίος της έβγαλε μαχαίρι.

«Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούει χωρίς να κατακρίνει τις γυναίκες. Είναι πολύ σκληρό να ακούς ότι φταίει η γυναίκα. Δεν το ξεπερνάς, είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη είπε στη συνέχεια: «Στα ξεκινήματά μου, είχαν ζητήσει να κόψουν το πρόγραμμά μου στο μαγαζί γιατί έπαιρνα πολλά λουλούδια, κάτι που είχε ενοχλήσει. Μου είχαν ζητήσει επίσης σε άλλο μαγαζί να φοράω πιο προκλητικά ρούχα».

«Είχα κάποτε εμμονικό θαυμαστή. Ερχόταν κάθε βράδυ, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε. Μια μέρα μπήκε στο καμαρίνι έξαλλος, με έπιασε από τα χέρια, μου λέει “θα γίνεις δική μου” κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ήμουν ήρεμη μέχρι να τον πιάσουν οι συνάδελφοί μου και να τον τραβήξουν», είπε κλείνοντας η Μαρία Καρλάκη.