Μαρία Καρλάκη: «Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο»

Μαρία Καρλάκη

«Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου», λέει η Μαρία Καρλάκη.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

«Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα. Το πιο δύσκολο που έχω περάσει ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή και έπρεπε να πάω να τραγουδήσω. Η απώλεια της μητέρας μου ήταν ιατρικό λάθος. Αρκετά πρόσφατα έφτασα 44 κιλά, είχα ένα συναισθηματικό φορτίο αρκετά περίεργο. Τώρα είμαι 55 κιλά», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν είχα μιλήσει για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, δεν είχα ακουστεί. Ο τότε σύντροφός μου μού είχε πιάσει το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο. Ο ξυλοδαρμός πρέπει να αντιμετωπίζεται πιο αυστηρά απ’ ότι τον αντιμετωπίζουν. Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου. Έχω συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό μου μέσα μου, έχω κατανοήσει για ποιο λόγο τα έχει κάνει αυτά».

«Δεν θα του έκανα ποτέ μήνυση γιατί έχεις το φόβο μη σου κάνει κάτι. Πήρα βοήθεια τότε από τον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών. Πήγαινα στο μπάνιο κι έπαιρνα τηλέφωνο στο σύλλογο, όταν συνέβαιναν όλα αυτά με τον ξυλοδαρμό», είπε επίσης η Μαρία Καρλάκη.