Μαρία Καρλάκη: «Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ αρχής να γίνουν άντρες»

Μαρία Καρλάκη

"Δεν λέω πατέρας γιατί αυτό θα φανεί στην πορεία. Σε μερικούς η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται απότομα, παθαίνουν σοκ και θέλουν τον χρόνο τους" ανέφερε η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην Super Κατερίνα για την εγκυμοσύνη της και το γεγονός πως ορισμένοι άντρες παθαίνουν σοκ στο άκουσμα ότι η σύντροφός τους είναι έγκυος.

«Έχω γιο, είναι αγόρι. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω έναν σωστό άντρα. Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ αρχής να γίνουν άντρες. Δεν λέω πατέρας γιατί αυτό θα φανεί στην πορεία. Σε μερικούς η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται απότομα, παθαίνουν σοκ και θέλουν τον χρόνο τους. Στην εγκυμοσύνη η γυναίκα τα παίρνει όλα too much, δεν μπορείς ούτε φωνές, ούτε άγχος, ούτε πίεση, οπότε καλύτερα να είσαι μόνη σου» ανέφερε η Μαρία Καρλάκη.

«Στην αρχή επειδή είχα μία επιπλοκή δεν δούλευα για δυο μήνες, αλλά μετά αναγκαστηκά έπρεπε να ξαναγυρίσω. Να είναι καλά η επιχείρηση που δούλευα όλο τον χειμώνα γιατί εκείνη με στήριξε, όπως επίσης να είναι καλά και κάποιοι καλλιτέχνες φίλοι μου και με πήραν τηλέφωνο, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Νίκος Ζωϊδάκης και ο Λευτέρης Πανταζής, για εμένα ήταν πολύ σημαντική αυτή η κίνηση, που έκαναν. Αρκετοί από τους μπούκερ που είχα σταμάτησαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Σου λέει τώρα που να την πάρω αυτή;» πρόσθεσε η Μαρία Καρλάκη.