Μαρία Κανελλοπούλου: «Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», δεν είναι μία»

Μαρία Κανελλοπούλου

"Αυτό που έκανα εγώ τότε, δεν μπορώ να το κάνω τώρα, εκτός αν το δούνε διαφορετικά σεναριακά" είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου

Η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο για την κινηματογραφική επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» καθώς και για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη σειρά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι έχετε ακούσει κι εσείς. Όλοι παίρνουν εμένα λες και είμαι το γραφείο Τύπου του Ρήγα. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ιδέα που είχαν τα παιδιά και πολύ κρίμα που σταμάτησε άδοξα και λυπητερά και δεν ολοκληρώθηκε. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν μυαλό και μπορούν να το αξιοποιήσουν διαφορετικά. Οι βασικοί ήρωες ήταν νεότεροι και έχουν περάσει παραπάνω από 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι μπορούν να είναι. Τώρα αν θα χρησιμοποιηθεί κάποιος από τους παλιούς δεν το ξέρω.  Έχω επαφές με τον Αλέξανδρο, τον πιστεύω πολύ. Δεν μιλάμε συχνά. Αυτό που έκανα εγώ τότε, δεν μπορώ να το κάνω τώρα, εκτός αν το δούνε διαφορετικά σεναριακά» είπε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Ήμασταν τόσοι άνθρωποι και ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή. Δεν υπάρχει μία αλλά πολλές» κατέληξε η Μαρία Κανελλοπούλου για το πρόωρο τέλος της σειράς.