Μαρία Κανελλοπούλου: «Με είχαν αδικήσει, με είχαν πιέσει και είχε ανοίξει η μύτη μου μέσα στο ταξί»

Μαρία Κανελλοπούλου

"Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές" εξομολογήθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε την Τρίτη η Μαρία Κανελλοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μοναχικότητα, τις δύο προτάσεις γάμου που απέρριψε, τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο αλλά και τις μεγάλες αμοιβές στην «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης.

«Δεν είχα την ευτυχία να κάνω δικά μου παιδιά και εγγόνια. Γιαγιά με έχουν κάνει με ένα τρόπο τα ανίψια μου. Δεν πήρα μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου. Δε σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια. Η ζωή γράφει το δικό της βιβλίο για τον καθένα», σημείωσε, μέσα σε όλα η Μαρία Κανελλοπούλου.  «Έχασα τους γονείς μου πολύ νωρίς. Στα 20 μου δεν τους είχα. Είχα μια μοναχική πορεία. Δεν ερωτεύτηκα ιδανικούς τύπους. Δύο φορές δέχτηκα πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν η σωστή στιγμή. Όταν είσαι πολύ νέος νομίζεις ότι έχεις χρόνο. Αλλά δεν έχεις και πολύ», συνέχισε σχετικά με την απόφασή της να μην παντρευτεί.

Αναφερόμενη στους συναδέλφους της που εγκατέλειψαν δουλειές για να βρεθούν σε κάποιο reality, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε ότι «Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνουν. Είναι έξω από τις προτεραιότητές μου. Δεν έφυγα ποτέ από δουλειά, ακόμη και όταν δεν περνούσα καλά».

«Έχω εισπράξει κακές συμπεριφορές. Έχει τύχει να ανοίξει η μύτη μου μέσα σε ταξί επειδή με είχαν αδικήσει και με είχαν πιέσει».

«Κάποιοι έχουν κάνει τέρατα σε συμπεριφορές, μπροστά σε αυτά που έχουν ακουστεί. Ο φίλος μου Γιώργος Κιμούλης είναι ο πρώτος που κατηγορήθηκε. Αλλά αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συμπεριφορές βίας από ανθρώπους που είχαν την ευθύνη μιας δουλειάς, θα έγραφε βιβλίο», συνέχισε στο ίδιο θέμα.