Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά μην τα κάνουμε όλα ένα»

Μαρία Κανελλοπούλου

"Δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μία μέρα θα του μιλάω και την άλλη μέρα θα βγω να τον καταγγείλω. Γιατί έχουν γίνει και τέτοια πράγματα", σημειώνει η Μαρία Κανελλοπούλου.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4, η Μαρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Γράφουν «Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι φίλη του Γιώργου Κιμούλη». Σιγά το μυστικό! Εννοείται! Συμμαθητές στη σχολή ήμασταν με τον Γιώργο. Δηλαδή τι πρέπει; Να πλαστογραφήσω τη ζωή μου; Είναι φίλος μου, δεν έχω δουλέψει μαζί του, δεν έχω δει την κακή του πλευρά. Σιγά μην ποινικοποιηθεί και η φιλία τώρα.

Αν κατηγορούταν για ένα ποινικό αδίκημα, θα είχα έναν τρομακτικό πόνο μέσα μου ότι «πώς εγώ δεν είχα καταλάβει αυτή την πλευρά του». Αλλά εντάξει… αν κάτσω να μιλήσω για τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, για τις κακοποιητικές και στη δουλειά…

Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο καθόλου, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μία μέρα θα του μιλάω και την άλλη μέρα θα βγω να τον καταγγείλω. Γιατί έχουν γίνει και τέτοια πράγματα. Του τα έχω «χώσει» εκατομμύρια φορές και για άλλες συμπεριφορές, πολύ. Αλλά, ρίχνοντάς τα όλα στο μπλέντερ του κακοποιητικού γίνεται ένα πράγμα και το «άι σιχτίρ» που σου είπε ο άλλος με τον βιασμό και με τον παιδοβιασμό. Μην τα κάνουμε όλα ένα», ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Σκέψου ότι η δική μου γενιά διδάχτηκε την κακοποίηση», σημείωσε η Μαρία Κανελλοπούλου.