Μαρία Καλλιμάνη: «Ο πατέρας μου κάθε Σάββατο μας πήγαινε στα μπουζούκια όταν ήμασταν στο δημοτικό»

Μαρία Καλλιμάνη

"Πηγαίναμε εκεί και βλέπαμε τρομερά πράγματα! Ήταν ένα τρομερό σχολείο... Μπουζούκια στο Αίγιο" τόνισε η Μαρία Καλλιμάνη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Καλλιμάνη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και την σχέση με τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος κάθε Σάββατο πήγαινε την ίδια και τα αδέλφια της στα μπουζούκια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καλλιμάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παρατηρώ πάρα πολύ τους ανθρώπους γύρω μου και ο αγαπημένος μου πατέρας, που έχει πεθάνει πάρα πολλά χρόνια τώρα, μας πήγαινε κάθε Σάββατο στα μπουζούκια. Και τα τέσσερα αδέλφια πηγαίναμε κάθε Σάββατο στα μπουζούκια όταν ήμασταν στο δημοτικό. Είμαστε μέσα σε πέντε χρόνια γεννημένα και τα τέσσερα παιδιά».

«Πηγαίναμε εκεί και βλέπαμε τρομερά πράγματα! Ήταν ένα τρομερό σχολείο… Μπουζούκια στο Αίγιο. Εκεί, στο Αίγιο, ξεκίνησε και την επιχείρηση του με τα ψάρια».

«Μια μεγάλη επιχείρηση που ευτυχώς είμαστε τέσσερα αδέλφια, τα δυο ασχολήθηκαν με αυτήν και τα ψάρια ενώ εγώ ασχολήθηκα με την υποκριτική και η μικρότερη μου αδελφή είναι χορογράφος και χορεύτρια» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Καλλιμάνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.